ANKA MALEK ŠEFICA
vlasnica i voditeljica ureda
ana.malek@knjigovodstvo-malek.hr
Završila sam Ekonomski fakultet u Zagrebu. Nakon završenog fakulteta zaposlila se u Poreznoj upravi Velika Gorica (tada Sekretarijat za financije). Položila državni ispit za financijskog referenta. Radila na poslovima referenta u odjelu za razrez poreza, prisilnu naplatu i inspekcijske poslove. U periodu od 2 godine bila zamjenica voditelja poreznog odjela u Poreznoj upravi Velika Gorica. Nakon toga odlazim u privatne vode i postajem ortak u knjigovodstvenom obrtu svog supruga gdje danas nastupam kao vlasnica i voditeljica.
MARKO VRKIĆ PRAKTIKANT
Administrativni referent i informatička podrška
marko@knjigovodstvo-malek.hr
Završio sam srednju ekonomsku školu u Velikoj Gorici. Nakon završetka školovanja zaposlio sam se u jednoj velikoj banci u Hrvatskoj gdje sam radio na poslovima kreditnog referenta. Nakon 10 godina iskustva u području kredita i financija odlučujem se za preokret u karijeri, uzimam poticaje za samozapošljavanje od HZZ i pokrećem vlastiti obrt za prodaju autodijelova. Zbog velike želje za napredovanjem i znanjem zapošljavam se i u knjigovodstvu Malek na obostrano zadovoljstvo gdje radim na poslovima knjiženja dokumentacije poduzeća i kao informatička podrška.
JASNA GLAD HR & OBRTI
ljudski resursi i obrti
jasna@knjigovodstvo-malek.hr
Završila sam Ekonomsku školu, zvanje ekonomist. Nakon završene škole radila sam 5 godina u Udruženju obrtnika u Velikoj Gorici na radnom mjestu knjigovoðe za obrtnike. Nakon toga otvaram samostalnu djelatnost knjigovodstva koju, u dogovoru s Anom i Sinišom Malek, prebacujem u Malek knjigovodstvo gdje ostajem i raditi do danas.
JASMINA MATAKOVIĆ PODUZEĆA
voditeljica odjela za doo i jdoo
jasmina@knjigovodstvo-malek.hr
Završila sam srednju ekonomsku školu, zvanje računovodstveno-financijsko poslovanje. Nakon srednje škole upisujem i uspješno završavam tečaj za samostalnog knjigovoðu. Imam 27 godina iskustva na raznim knjigovodstveno računovodstvenim poslovima. Radila sam na poslovima voðenja knjiga poduzeća raznih djelatnosti. U traženju svog mjesta pod suncem došla sam u knjigovodstvo Malek gdje vodim kompletno poslovanje za jdoo, doo i dvojno knjigovodstvo obrta.
PETRA MALEK MLADA NADA
administrativna referentica
petra@knjigovodstvo-malek.hr
Završila sam Fakultet prometnih znanosti, smjer zračni promet. Moji pokušaji rada u struci nisu urodili plodom. Početkom 2017. godine odlučujem raditi u knjigovodstvu mojih roditelja te kroz odreðeno vrijeme nastaviti samostalno voðenje ureda. U rujnu 2017. upisujem početni tečaj knjigovodstva koji uspješno završavam, a krajem 2018. upisujem školu za voditelja pripreme i provedbe EU projekata.
Naša web stranica koristi kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Politika privatnosti SLAŽEM SE !